Apidomček  je vhodný na relax a apiterapiu. Drevený apidomček je pre určený pre 2 osoby. Postavený z prirodných materiálov – Využívať ho môžu tí, ktorí majú záujem o alternatívne spôsoby prístupu k zdraviu. V našom apidomčeku je umiestnených osem úlov a v lete sa v ňom zhromažďuje približne až 300 000 včielok, ktoré nasycujú domček zdravým včelím vzduchom určeným na apiterapiu.

Vzduch v Apidomčeku obsahuje vysokú vlhkosť, éterické oleje, tekuté voskové čiastky, aerosóly z flavonoidov a propolisu, stopové prvky, enzýmy, cholín, včelami vyprodukované rastlinné hormóny a dosahuje teplotu okolo 36 °C. Dýchanie je najjednoduchšou a zároveň najprirodzenejšou cestou, ako sa dostane účinná látka veľmi rýchlo do krvného obehu, ktorú odporúčame aj rodinám s deťmi.

Apiterapia Sa zoaberá účinkami  rôznych včelích  produktov na ľudský organizmus.V ktorých životných situáciach sa terapia úľovým vzduchov vo včelej saune odporúča?

alergie, arytmia srdca, astma, bolesti kĺbov a chrbta, bronchitída, depresie, chronické zápaly, liečba zlomenín, liečba vysokého a nízkeho krvného tlaku, migrény a iné bolesti hlavy, náchylnosti k infekciám, oslabenie imunity ,pooperačné stavy, pri strese, pri bolestiach hlavy